Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Indické grilované ledvinky (Gurdakapúra kabáb)

Obtížnost Čas přípravy
6h 25min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 6h 55min
Nutriční hodnoty
1140 kalorií 0.0g cukrů 109.0g tuků 21.0g bílkovin

Příprava

Pistáciové máslo: Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je se 7 g másla a sekanou pažitkou. Uschováme na chladném místě. Ledvinky odblaníme a namočíme na 1-6 hodin do lehce okyselené vody. Pak je omyjeme a dobře osušíme. Každou ledvinku potřeme osoleným máslem, nabodneme na jehlu potřenou olejem a grilujeme. Jednou nebo dvakrát podlijeme tukem. Když jsou ledvinky hnědé a šťavnaté, posypeme je okořeněnou solí a necháme vytvořit kůrku. Sundáme ze špejle, ozdobíme pistáciovým máslem a ihned podáváme.


Přidat na Pinterest
Barbora Dvouletá

01. 09. 2009, Recept navštíven: 2784x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tak toto určite musim vyskúšať

11. 03. 2016, 12:44

Přidat komentář
Thumb
Když jsme byli v Anglii, jedli jsme tzv. lamb kebab. Bylo to něco podobného, jen chybělo pistaciové máslo. Podávalo se to ale s kuskusem a bylo to výborné, takže přikladam fotku té mňamky.

Marta 01. 09. 2009, 07:14

Facebook komentáře