Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Indické grilované ledvinky (Gurdakapúra kabáb)

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 6h 25min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 6h 55min , porce

1140 kalorií, 0.0g cukrů, 109.0g tuků, 21.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Pistáciové máslo: Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je se 7 g másla a sekanou pažitkou. Uschováme na chladném místě. Ledvinky odblaníme a namočíme na 1-6 hodin do lehce okyselené vody. Pak je omyjeme a dobře osušíme. Každou ledvinku potřeme osoleným máslem, nabodneme na jehlu potřenou olejem a grilujeme. Jednou nebo dvakrát podlijeme tukem. Když jsou ledvinky hnědé a šťavnaté, posypeme je okořeněnou solí a necháme vytvořit kůrku. Sundáme ze špejle, ozdobíme pistáciovým máslem a ihned podáváme.

Barbora Dvouletá

01. 09. 2009, Recept navštíven: 2579x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Indické grilované ledvinky (Gurdakapúra kabáb)

Indické grilované ledvinky (Gurdakapúra kabáb)

Pistáciové máslo: Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je se 7 ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Indické grilované ledvinky (Gurdakapúra kabáb) Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tak toto určite musim vyskúšať

11. 03. 2016, 12:44

Přidat komentář
Thumb
Když jsme byli v Anglii, jedli jsme tzv. lamb kebab. Bylo to něco podobného, jen chybělo pistaciové máslo. Podávalo se to ale s kuskusem a bylo to výborné, takže přikladam fotku té mňamky.

Marta 01. 09. 2009, 07:14

Facebook komentáře