Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jelito

Jelito

Přidat na Pinterest
Masný výrobek. Ve výrobním procesu se smíchá vepřové maso (játra, bůček, hlava), krev a kroupy. Ty mohou být nahrazeny kousky pečiva. Ingredience se v různých poměrech smíchají, semelou, vytvoří se směs, kterou se v dalším procesu plní střívka. Výborně chutná osmažené, podáváme s pečivem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Jelítková polévka

Jelítková polévka

V hrnci dorůžova vyškvaříme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, zpěníme na ní nakrájenou cibuli a nec...

Jelítka s jablky

Jelítka s jablky

Jelítka nakrájíme na silnější kolečka. Osmahneme je na pánvi - nejdříve na sádle a později na másle dokřupa...

Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře

Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře

Z jelítka nebo jitrničky stáhneme střívka. Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme buď jitrnici, nebo...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Jelito Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře