Jelítková polévka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
192
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
V hrnci dorůžova vyškvaříme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, zpěníme na ní nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Do hrnce vymačkáme obsah jelítek, krátce osmažíme a zalijeme vroucí vodou. Přidáme kostku masoxu, utřený česnek, pepř, sůl a necháme povařit. Do polévky vložíme doměkka uvařené kroupy a dochutíme majoránkou.
Evík29. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: vývar
planeta 23. 01. 2014, 08:48
© 2024, Railsformers s.r.o.