Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jelítková polévka

Jelítková polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

192 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

V hrnci dorůžova vyškvaříme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, zpěníme na ní nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Do hrnce vymačkáme obsah jelítek, krátce osmažíme a zalijeme vroucí vodou. Přidáme kostku masoxu, utřený česnek, pepř, sůl a necháme povařit. Do polévky vložíme doměkka uvařené kroupy a dochutíme majoránkou.

Evík

29. 08. 2010, Recept navštíven: 2467x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jelítková polévka

Jelítková polévka

V hrnci dorůžova vyškvaříme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, zpěníme na ní nakrájenou cibuli a nec...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jelítková polévka Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
tuto polévku děláváme v zimě dosti často, (hlavně hodně česneku až 4 stroužky) bujón není potřeba přidávat, lze použít vepřový vývar a polévku dochutíme tekutým kořením maggi
Přidané ingredience: vývar

23. 01. 2014, 07:48

Přidat komentář

Facebook komentáře