Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jelítková polévka

Jelítková polévka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 10min
Nutriční hodnoty
192 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

V hrnci dorůžova vyškvaříme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu, zpěníme na ní nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Do hrnce vymačkáme obsah jelítek, krátce osmažíme a zalijeme vroucí vodou. Přidáme kostku masoxu, utřený česnek, pepř, sůl a necháme povařit. Do polévky vložíme doměkka uvařené kroupy a dochutíme majoránkou.


Evík

29. 08. 2010, Recept navštíven: 2801x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
tuto polévku děláváme v zimě dosti často, (hlavně hodně česneku až 4 stroužky) bujón není potřeba přidávat, lze použít vepřový vývar a polévku dochutíme tekutým kořením maggi
Přidané ingredience: vývar

23. 01. 2014, 07:48

hanka
Restaurant_star Restaurant_star
taká netradičnáa dobrá polievka

22. 03. 2017, 19:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka má výbornú chuť,robím ju často

21. 06. 2017, 20:22

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo perfektná polievka

19. 07. 2017, 20:05

Přidat komentář

Facebook komentáře