Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře

Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
172 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Z jelítka nebo jitrničky stáhneme střívka. Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme buď jitrnici, nebo jelítko. Prohřejeme a dobře promícháme s cibulkou. Vedle si připravíme obvyklým způsobem topinky, potřeme česnekem a masovou směsí. Posypeme čerstvě nastrouhaným křenem. Podáváme jako rychlou teplou zimní večeři.


kaccka

25. 12. 2009, Recept navštíven: 2522x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchla dobrá večera

05. 11. 2016, 17:46

Přidat komentář
Thumb
Já myslím, že to bude dobrota! Zkusím to, díky za tip.

05. 02. 2011, 08:01

Facebook komentáře