Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře

Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

172 kalorií, 0.0g cukrů, 15.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Z jelítka nebo jitrničky stáhneme střívka. Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme buď jitrnici, nebo jelítko. Prohřejeme a dobře promícháme s cibulkou. Vedle si připravíme obvyklým způsobem topinky, potřeme česnekem a masovou směsí. Posypeme čerstvě nastrouhaným křenem. Podáváme jako rychlou teplou zimní večeři.

kaccka

25. 12. 2009, Recept navštíven: 2362x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře

Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře

Z jelítka nebo jitrničky stáhneme střívka. Na oleji zpěníme pokrájenou cibulku a přidáme buď jitrnici, nebo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jitrnička (jelítko) - rychlá večeře Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchla dobrá večera

05. 11. 2016, 17:46

Přidat komentář
Thumb
Já myslím, že to bude dobrota! Zkusím to, díky za tip.

05. 02. 2011, 08:01

Facebook komentáře