Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Křenová hořčice

Křenová hořčice

Přidat na Pinterest

Křenová hořčice je velmi oblíbený doplněk české kuchyně. Hodí se pro dochucení uzenin a dalších masných výrobků, přidává se do pomazánek, do salátů a do omáček. Křenová hořčicě je složena z vody, ze semínek hořčice žluté, černé a sarepské, obsahuje 10 % křenu, ocet, cukr, sůl, koření a disiřičitan draselný. Trvanlivost této hořčice je 5 měsíců.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Barevný špíz

Barevný špíz

Kuřecí maso naložíme minimálně na 4 hodiny do omáčky. Vyzkoušejte originální příchutě, maso díky nim získá ...

Kapr po labužnicku

Kapr po labužnicku

Kapra očistíme, osolíme a po obou stranách potřeme pastou z křenové a plnotučné hořčice, oleje, prolisované...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Křenová hořčice Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře