Chybějící obrázek

Kapr po labužnicku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

1016 kalorií
0.0g cukrů
77.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Kapra očistíme, osolíme a po obou stranách potřeme pastou z křenové a plnotučné hořčice, oleje, prolisovaného česneku a nasekané petrželky. Posypeme strouhankou a necháme minimálně 1 hodinu odležet. Poté kapra poklademe máslem, vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 30 minut při 180 °C.

přidejte na:
Beruska64

05. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Já ještě promíchám strouhanu s trochou parmezánu, takže vznikne výborná krustička. Tímto postupem připravený kapr je krásně šťavnatý a pikantní.

Ajaja 23. 09. 2012, 11:59

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept je naprieknazvu velmi dobrý

Svetlana 09. 10. 2016, 17:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoducho chutné

palino 20. 01. 2017, 16:39

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Kapr ve Francii? Přece ve státech jako Francie nebo Španělsko se kapr nekonzumuje. Je pokládán za nejedlou silně zapáchající rybu.

Pavla 12. 01. 2013, 20:47