Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr po labužnicku

Kapr po labužnicku

Obtížnost Čas přípravy
1h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 50min
Nutriční hodnoty
1016 kalorií 0.0g cukrů 77.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Kapra očistíme, osolíme a po obou stranách potřeme pastou z křenové a plnotučné hořčice, oleje, prolisovaného česneku a nasekané petrželky. Posypeme strouhankou a necháme minimálně 1 hodinu odležet. Poté kapra poklademe máslem, vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 30 minut při 180 °C.


Beruska64

05. 11. 2009, Recept navštíven: 1804x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Já ještě promíchám strouhanu s trochou parmezánu, takže vznikne výborná krustička. Tímto postupem připravený kapr je krásně šťavnatý a pikantní.

23. 09. 2012, 11:59

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je naprieknazvu velmi dobrý

09. 10. 2016, 17:54

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoducho chutné

20. 01. 2017, 16:39

Přidat komentář
Thumb
Kapr ve Francii? Přece ve státech jako Francie nebo Španělsko se kapr nekonzumuje. Je pokládán za nejedlou silně zapáchající rybu.

Pavla 12. 01. 2013, 20:47

Facebook komentáře