Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr po labužnicku

Kapr po labužnicku
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 50min , porce

1016 kalorií, 0.0g cukrů, 77.0g tuků, 20.0g bílkovin

Příprava

Kapra očistíme, osolíme a po obou stranách potřeme pastou z křenové a plnotučné hořčice, oleje, prolisovaného česneku a nasekané petrželky. Posypeme strouhankou a necháme minimálně 1 hodinu odležet. Poté kapra poklademe máslem, vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 30 minut při 180 °C.

Beruska64

05. 11. 2009, Recept navštíven: 1688x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr po labužnicku

Kapr po labužnicku

Kapra očistíme, osolíme a po obou stranách potřeme pastou z křenové a plnotučné hořčice, oleje, prolisované...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr po labužnicku Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...

Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Já ještě promíchám strouhanu s trochou parmezánu, takže vznikne výborná krustička. Tímto postupem připravený kapr je krásně šťavnatý a pikantní.

23. 09. 2012, 11:59

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je naprieknazvu velmi dobrý

09. 10. 2016, 17:54

Přidat komentář
Thumb
Kapr ve Francii? Přece ve státech jako Francie nebo Španělsko se kapr nekonzumuje. Je pokládán za nejedlou silně zapáchající rybu.

Pavla 12. 01. 2013, 20:47

Facebook komentáře