Barevný špíz

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

4h 30min
Čas vaření
20min

Celkový čas

4h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

1364 kalorií
100.0g cukrů
30.0g tuků
133.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí maso naložíme minimálně na 4 hodiny do omáčky. Vyzkoušejte originální příchutě, maso díky nim získá netypickou chuť. Kopřík v omáčce Hořčicová s koprem ho krásně ovoní, Křenová mu zase dodá grády. Těsně před grilováním nakrájejte papriku na kousky, kukuřici na plátky a cibuli s lilkem a cuketou na kolečka. Připravte si grilovací jehly a napichujte na ně střídavě kousky zeleniny, slaninu a maso. Položte opatrně na mřížku, případně na alobal a grilujte do změknutí. Pokud chcete, aby si zelenina udržela barvu, doporučujeme alobal použít a grilovat špíz zvolna u kraje roštu.
Naložením masa se výrazně zkrátila doba nutná k jeho grilování. Pokud jsou kousky masa drobné, srovná se s časem, který potřebuje zelenina. Tudíž nehrozí, že by se třeba cuketa už rozpadala, a maso přitom bylo ještě syrové.

přidejte na:
SPAK Foods s.r.o.

07. 08. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Špízy jsou řekla bych celkově oblíbeným jídlem, moc často je neděláme, ale když už, vždy si pochutnáme :)
Lucie 20. 10. 2012, 01:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná pochuťka
dušanka 14. 03. 2016, 12:39
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept
majka 15. 03. 2016, 16:06
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vynikajuce špízy
palino 30. 05. 2016, 11:45