Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Barevný špíz

Obtížnost Čas přípravy
4h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 4h 50min
Nutriční hodnoty
1364 kalorií 100.0g cukrů 30.0g tuků 133.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí maso naložíme minimálně na 4 hodiny do omáčky. Vyzkoušejte originální příchutě, maso díky nim získá netypickou chuť. Kopřík v omáčce Hořčicová s koprem ho krásně ovoní, Křenová mu zase dodá grády. Těsně před grilováním nakrájejte papriku na kousky, kukuřici na plátky a cibuli s lilkem a cuketou na kolečka. Připravte si grilovací jehly a napichujte na ně střídavě kousky zeleniny, slaninu a maso. Položte opatrně na mřížku, případně na alobal a grilujte do změknutí. Pokud chcete, aby si zelenina udržela barvu, doporučujeme alobal použít a grilovat špíz zvolna u kraje roštu.
Naložením masa se výrazně zkrátila doba nutná k jeho grilování. Pokud jsou kousky masa drobné, srovná se s časem, který potřebuje zelenina. Tudíž nehrozí, že by se třeba cuketa už rozpadala, a maso přitom bylo ještě syrové.


Přidat na Pinterest
SPAK Foods s.r.o.

07. 08. 2012, Recept navštíven: 1703x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Špízy jsou řekla bych celkově oblíbeným jídlem, moc často je neděláme, ale když už, vždy si pochutnáme :)

19. 10. 2012, 23:36

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pochuťka

14. 03. 2016, 11:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

15. 03. 2016, 15:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce špízy

30. 05. 2016, 09:45

Přidat komentář

Facebook komentáře