Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Barevný špíz

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 4h 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 4h 50min , porce

1364 kalorií, 100.0g cukrů, 30.0g tuků, 133.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kuřecí maso naložíme minimálně na 4 hodiny do omáčky. Vyzkoušejte originální příchutě, maso díky nim získá netypickou chuť. Kopřík v omáčce Hořčicová s koprem ho krásně ovoní, Křenová mu zase dodá grády. Těsně před grilováním nakrájejte papriku na kousky, kukuřici na plátky a cibuli s lilkem a cuketou na kolečka. Připravte si grilovací jehly a napichujte na ně střídavě kousky zeleniny, slaninu a maso. Položte opatrně na mřížku, případně na alobal a grilujte do změknutí. Pokud chcete, aby si zelenina udržela barvu, doporučujeme alobal použít a grilovat špíz zvolna u kraje roštu.
Naložením masa se výrazně zkrátila doba nutná k jeho grilování. Pokud jsou kousky masa drobné, srovná se s časem, který potřebuje zelenina. Tudíž nehrozí, že by se třeba cuketa už rozpadala, a maso přitom bylo ještě syrové.

SPAK Foods s.r.o.

07. 08. 2012, Recept navštíven: 1483x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Barevný špíz

Barevný špíz

Kuřecí maso naložíme minimálně na 4 hodiny do omáčky. Vyzkoušejte originální příchutě, maso díky nim získá ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Barevný špíz Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Špízy jsou řekla bych celkově oblíbeným jídlem, moc často je neděláme, ale když už, vždy si pochutnáme :)

19. 10. 2012, 23:36

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná pochuťka

14. 03. 2016, 11:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

15. 03. 2016, 15:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce špízy

30. 05. 2016, 09:45

Přidat komentář

Facebook komentáře