Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mlíčí

Mlíčí

Přidat na Pinterest
Podobně jako má v sobě samice ryb jikry, samec má mlíčí. Před přípravou samotného pokrmu musíme mlíčí nejdříve vložit na krátkou chvíli do vroucí vody, aby se zatáhlo, a poté již můžeme upravovat. Mlíčí zapékáme, výborně chutná smažené v trojobalu, dají se z něj připravovat knedlíčky do rybí polévky.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Šarkania ryba z Japonskej kuchyne

Šarkania ryba z Japonskej kuchyne

Očisteného a vypitvaného kapra umyjeme, rozdelíme napoly, vykostíme, stiahneme z neho kožu a nakrájame na v...

Rybí polévka

Rybí polévka

Rybí hlavy a česnek vaříme tak dlouho, až jdou kosti od sebe. Velké kosti vybereme a maso protlačíme cedník...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Mlíčí Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře