Chybí obrázek

Šarkania ryba z Japonskej kuchyne

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1500 kalorií
0.0g cukrů
108.0g tuků
148.0g bílkovin


Příprava

Očisteného a vypitvaného kapra umyjeme, rozdelíme napoly, vykostíme, stiahneme z neho kožu a nakrájame na väčšie kocky. Posolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji s maslom, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a dusíme spolu s hríbikmi na bielom víne. Pred dohotovením pridáme dusený mlieč z kapra a dodusíme.

Tip k receptu

Podávame s vajcami uvarenými na tvrdo a nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou, k tomu opečený chlebík.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskúšam

09. 09. 2016, 12:31

Chybí obrázek
dobrý recept

16. 09. 2016, 12:00

Chybí obrázek
chutne pripravený kapor

15. 08. 2017, 19:17

Chybí obrázek
tento recept sa oplatí urobiť

26. 09. 2017, 12:38

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.