Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Šarkania ryba z Japonskej kuchyne

Šarkania ryba z Japonskej kuchyne

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1500 kalorií 0.0g cukrů 108.0g tuků 148.0g bílkovin

Příprava

Očisteného a vypitvaného kapra umyjeme, rozdelíme napoly, vykostíme, stiahneme z neho kožu a nakrájame na väčšie kocky. Posolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji s maslom, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a dusíme spolu s hríbikmi na bielom víne. Pred dohotovením pridáme dusený mlieč z kapra a dodusíme.

Bulb Tip k receptu

Podávame s vajcami uvarenými na tvrdo a nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou, k tomu opečený chlebík.


Jozef

01. 08. 2010, Recept navštíven: 1769x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

09. 09. 2016, 12:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

16. 09. 2016, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře