Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Šarkania ryba z Japonskej kuchyne

Šarkania ryba z Japonskej kuchyne
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

1500 kalorií, 0.0g cukrů, 108.0g tuků, 148.0g bílkovin

Příprava

Očisteného a vypitvaného kapra umyjeme, rozdelíme napoly, vykostíme, stiahneme z neho kožu a nakrájame na väčšie kocky. Posolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji s maslom, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a dusíme spolu s hríbikmi na bielom víne. Pred dohotovením pridáme dusený mlieč z kapra a dodusíme.

Bulb Tip k receptu

Podávame s vajcami uvarenými na tvrdo a nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou, k tomu opečený chlebík.

Jozef

01. 08. 2010, Recept navštíven: 1637x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Šarkania ryba z Japonskej kuchyne

Šarkania ryba z Japonskej kuchyne

Očisteného a vypitvaného kapra umyjeme, rozdelíme napoly, vykostíme, stiahneme z neho kožu a nakrájame na v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Šarkania ryba z Japonskej kuchyne Link-arrow
Thumb

Jednoduchý celozrnný chléb

Připravíme si kvásek: droždí rozdrobíme do 150 ml vlažné až teplé vody, posypeme cukrem, dáme do tepla a ne...

Thumb

Topinky opečené nasucho

Čistý suchý plech necháme dobře nahřát v troubě. Vložíme na něho připravené krajíce chleba a v horké troubě...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

09. 09. 2016, 12:31

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

16. 09. 2016, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře