Šarkania ryba z Japonskej kuchyne
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1500
kalorií
0.0g
cukrů
108.0g
tuků
148.0g
bílkovin
Příprava
Očisteného a vypitvaného kapra umyjeme, rozdelíme napoly, vykostíme, stiahneme z neho kožu a nakrájame na väčšie kocky. Posolíme, okoreníme a prudko opečieme na oleji s maslom, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a dusíme spolu s hríbikmi na bielom víne. Pred dohotovením pridáme dusený mlieč z kapra a dodusíme.
Tip k receptu
Podávame s vajcami uvarenými na tvrdo a nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou, k tomu opečený chlebík.
Jozef01. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.