Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Big_thumb

Oříškový (ořechový) olej

Olej vhodný zejména pro studenou úpravu - do salátů.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Kešu kuře

Kešu kuře

Smícháme vejce, vodu, lžičku soli a kukuřičnou mouku a dobře promícháme. Přidáme kuřecí maso nakrájené na v...

Sečuánské krevety

Sečuánské krevety

Rozpálíme wok a dáme do něj ořechový olej. Až je velmi horký, přidáme zázvor, utřený česnek a nasekané jarn...

Teplý chřestový salát se slaninou

Teplý chřestový salát se slaninou

Plátky slaniny opečeme dokřupava a poté nalámeme na kousky. Dáme stranou. Vejce uvaříme na tvrdo. Připr...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Oříškový (ořechový) olej Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře