Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Paprikáš

Paprikáš

Přidat na Pinterest
Jde o uzeninu, masný výrobek, který se vyrábí z hrubě nasekaného masa a jiných přidaných masových směsí, mouky, barviv, aroma, bramborového škrobu. Důležitou součástí procesu je solení, které probíhá ve fázi mělnění masové hmoty. Poté se hmota tlačí do obalů, které odpovídají konečné velikosti výrobku. Salám paprikáš je tepelně zpracovaný výrobek, vyznačuje se svou dlouhou dobou trvanlivosti. Má charakteristický vzhled i chuť (výrazná červená barva), je oblíbený při přípravě obložených mís, výborně chutná samotný, podávaný s pečivem a hořčicí nebo křenem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Pomazánka Celerka

Pomazánka Celerka

Očištěný celer uvaříme v osolené vodě s větvičkou rozmarýnu a 5 kapkami citronové šťávy do měkka (cca 15-20...

Novoroční čočková polévka

Novoroční čočková polévka

Brambory si očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Mrkve rovněž očistíme a nakrájíme na drobné nudličky. ...

Pikantní fazolový salát

Pikantní fazolový salát

Fazolky z konzervy scedíme, omyjeme vodou a vložíme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sterilovan...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Paprikáš Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře