Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní fazolový salát

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 10min , porce

164 kalorií, 30.0g cukrů, 1.0g tuků, 3.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Fazolky z konzervy scedíme, omyjeme vodou a vložíme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sterilované okurky, paprikáš. Osolíme, opepříme, přidáme chilli a pikantní kečup. Smícháme a necháme v chladu chvíli odležet.

Rychlý recept na každý den :)

beruska1986

18. 05. 2010, Recept navštíven: 2295x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní fazolový salát

Pikantní fazolový salát

Fazolky z konzervy scedíme, omyjeme vodou a vložíme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sterilovan...

Pikantní fazole s mletým masem, zeleninou a klobásou

Pikantní fazole s mletým masem, zeleninou a klobásou

Den předem namočené fazole (nejlépe becoky) uvaříme do měkka. Na oleji orestujeme do zlatova nakrájenou cib...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní fazolový salát Link-arrow
Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře