Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Plíce

Plíce

Přidat na Pinterest
Nejčastěji se zpracovávají vepřové plíce. Je vhodné připravovat pouze čerstvé vnitřnosti a ihned po nákupu je tepelně upravit. Nejdříve odstraníme přebytečný tuk, průdušnici a chrupavku. Poté maso nakrájíme a upravujeme, Tradiční recept jsou plíce nakyselo.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Domácí jitrnice

Domácí jitrnice

Vepřový bok, plíce a játra uvaříme předem. Nakrájíme nadrobno. Veku nakrájíme na kostičky a zalijeme vývare...

Pajšlová polévka

Pajšlová polévka

Dobře omyté plíce dáme vařit do studené osolené vody spolu s očištěnoou celou zeleninou a kořením. Zvolna v...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Plíce Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře