Pajšlová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
264
kalorií
1.0g
cukrů
12.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Dobře omyté plíce dáme vařit do studené osolené vody spolu s očištěnoou celou zeleninou a kořením. Zvolna vaříme. Když je vše měkké, necháme vychladnout. Vývar scedíme a zavaříme do něho acidofilní mléko rozšlehané s moukou a alespoň 10 minut vaříme. Mezitím nakrájíme plíce na nudličky, vložíme do polévky a znovu povaříme. Eventuelně dosolíme. Nakonec nakrájíme nadrobno zeleninu a vložíme do polévky. Vidličkou rozšleháme vejce a vlijeme do polévky a necháme srazit.
Evík29. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.