Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pajšlová polévka

Pajšlová polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 0min , porce

264 kalorií, 1.0g cukrů, 12.0g tuků, 15.0g bílkovin

Příprava

Dobře omyté plíce dáme vařit do studené osolené vody spolu s očištěnoou celou zeleninou a kořením. Zvolna vaříme. Když je vše měkké, necháme vychladnout. Vývar scedíme a zavaříme do něho acidofilní mléko rozšlehané s moukou a alespoň 10 minut vaříme. Mezitím nakrájíme plíce na nudličky, vložíme do polévky a znovu povaříme. Eventuelně dosolíme. Nakonec nakrájíme nadrobno zeleninu a vložíme do polévky. Vidličkou rozšleháme vejce a vlijeme do polévky a necháme srazit.

Evík

29. 08. 2010, Recept navštíven: 3904x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pajšlová polévka

Pajšlová polévka

Dobře omyté plíce dáme vařit do studené osolené vody spolu s očištěnoou celou zeleninou a kořením. Zvolna v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pajšlová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře