Domácí jitrnice
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
942
kalorií
0.0g
cukrů
13.0g
tuků
33.0g
bílkovin
Příprava
Vepřový bok, plíce a játra uvaříme předem. Nakrájíme nadrobno. Veku nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem. Necháme nasáknout, poté vymačkáme a smícháme s masem a vnitřnostmi. Přidáme vývar, koření a česnek. Naplníme do střívek a vaříme 35 minut ve vodě, která má 80 °C.
Tip k receptu
Vepřové maso můžeme použít dle chuti, důležité ale je, aby maso bylo tlustší. Veka by měla být pár dní stará. Vývar použijeme nejlépe vepřový.
sonizna01. 09. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.