Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí jitrnice

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
942 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 33.0g bílkovin

Příprava

Vepřový bok, plíce a játra uvaříme předem. Nakrájíme nadrobno. Veku nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem. Necháme nasáknout, poté vymačkáme a smícháme s masem a vnitřnostmi. Přidáme vývar, koření a česnek. Naplníme do střívek a vaříme 35 minut ve vodě, která má 80 °C.

Bulb Tip k receptu

Vepřové maso můžeme použít dle chuti, důležité ale je, aby maso bylo tlustší. Veka by měla být pár dní stará. Vývar použijeme nejlépe vepřový.


Přidat na Pinterest
sonizna

01. 09. 2015, Recept navštíven: 1267x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna domaca pochutka

06. 10. 2015, 15:54

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super jaternicky

29. 10. 2015, 18:05

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fajnove jatrnice

29. 10. 2015, 18:21

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobne ale veku nedavam

11. 01. 2016, 10:44

Přidat komentář

Facebook komentáře