Domácí jitrnice

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

942 kalorií
0.0g cukrů
13.0g tuků
33.0g bílkovin


Příprava

Vepřový bok, plíce a játra uvaříme předem. Nakrájíme nadrobno. Veku nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem. Necháme nasáknout, poté vymačkáme a smícháme s masem a vnitřnostmi. Přidáme vývar, koření a česnek. Naplníme do střívek a vaříme 35 minut ve vodě, která má 80 °C.

Tip k receptu

Vepřové maso můžeme použít dle chuti, důležité ale je, aby maso bylo tlustší. Veka by měla být pár dní stará. Vývar použijeme nejlépe vepřový.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 09. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyborna domaca pochutka

06. 10. 2015, 15:54

Chybí obrázek
super jaternicky

29. 10. 2015, 18:05

Chybí obrázek
fajnove jatrnice

29. 10. 2015, 18:21

Chybí obrázek
robím podobne ale veku nedavam

11. 01. 2016, 10:44

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.