Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pralinka

Pralinka

Přidat na Pinterest

Plněný čokoládový bonbón. Správná kvalitní pralinka by měla být ručně vyrobená, tedy originální cukrovinka, jejíž čokoláda je jemná a náplň se rozplývá na jazyku. Některé pralinky jsou dobarvovány a zdobeny. Jsou vyráběny z různých typů čokolád a plněny rozličnými krémy, likéry, marcipánem či oříšky. Proslulé jsou belgické pralinky, jejichž historie sahá až do 17. století, kdy se začaly právě v Belgii vyrábět.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Čokoládové variace

Čokoládové variace

1. Rozpusťte čokoládu s máslem a smíchejte s rýžovými burizony a nutellou. Pak hmotu nalijte do nádoby s ro...

Dort s tvarohem, šlehačkou a jahodami

Dort s tvarohem, šlehačkou a jahodami

Vejce rozdělíme na bílek a žloutek. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Ke žloutkům přidáme olej, vo...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Pralinka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře