Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sépie

Sépie

Přidat na Pinterest
Mořský živočich, tělo je oválnější než např. u chobotnic. Charakteristickým znakem jsou dvě dlouhá chapadla (ramena) a v těle se nachází sépiová kost. Upravujeme ji jako jiné mořské plody, objevuje se v oblíbených směsích jako je mořský koktejl.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Smažené sépiové kroužky

Smažené sépiové kroužky

Sépie nakrájíme na kroužky, krevety oloupeme. Osolíme. Připravíme si těstíčko – smícháme vejce a hladkou ...

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

Rizoto s mušlemi a mořskými plody

Jemně nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme rýži, opražíme, zastříkneme vínem, přivedeme k varu a ...

Paella s mořskými plody

Paella s mořskými plody

Připravíme si plody moře – zpracujeme je, nakrájíme na kousky dle libosti a osmažíme zvlášť na olivovém ole...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Sépie Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře