Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Slaneček

Slaneček

Přidat na Pinterest

neboli solí konzervovaný sleď neboli herring je malá, olejnatá ryba pocházející ze severního Atlantiku, Baltského moře, severního Pacifiku a Středomoří. Stal se základem židovské a nordické kuchyně. Obsahuje nasycené omega kyseliny velice zdravé pro náš organismus.K dostání je dnes v mnoha provedeních nálevů a příchutí.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Máslo slanečkové

Máslo slanečkové

Slanečka vymáčíme, zbavíme kůže, vyjmeme páteř a kosti, nakrájíme na kousky a s 30 g másla a kořením vaříme...

Zapečená pikantní směs

Zapečená pikantní směs

Uzenky nakrájíme na menší kousky. Pečené maso, šunku, uzenky, slanečky, cibuli a uvařené brambory rozemelem...

Salát ze slanečků

Salát ze slanečků

Slanečky nakrájíme na proužky. Cibule nakrájíme na plátky. Přidáme hrášek, smetanu, zamícháme a necháme hod...

Salát ze slanečků I.

Salát ze slanečků I.

Slanečky očistíme a vymáčíme několik hodin ve vodě. Po okapání je pokrájíme na menší dílky, smícháme se zel...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Slaneček Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře