Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Máslo slanečkové

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
12min 22min
Nutriční hodnoty
952 kalorií 0.0g cukrů 106.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Slanečka vymáčíme, zbavíme kůže, vyjmeme páteř a kosti, nakrájíme na kousky a s 30 g másla a kořením vaříme asi 12 minut. Pak vše prolisujeme sítem a vetřeme do napěněného ostatního másla.

Bulb Tip k receptu

podáváme s masem


Přidat na Pinterest
honzíček

04. 06. 2013, Recept navštíven: 926x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchlovka k občerstveniu dobrá

07. 02. 2016, 11:13

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

28. 02. 2016, 15:16

Přidat komentář

Facebook komentáře