Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Salát ze slanečků I.

Salát ze slanečků I.
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5h 10min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 5h 10min , porce

1356 kalorií, 6.0g cukrů, 150.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Slanečky očistíme a vymáčíme několik hodin ve vodě. Po okapání je pokrájíme na menší dílky, smícháme se zeleninou včetně nadrobno nakrájené cibule, dochutíme octem, pepřem a dobře promícháme. Nakonec opatrně vmícháme majonézu a necháme asi hodinu v chladu uležet.

Mall

18. 11. 2009, Recept navštíven: 3364x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Salát ze slanečků I.

Salát ze slanečků I.

Slanečky očistíme a vymáčíme několik hodin ve vodě. Po okapání je pokrájíme na menší dílky, smícháme se zel...

Salát ze slanečků

Salát ze slanečků

Slanečky nakrájíme na proužky. Cibule nakrájíme na plátky. Přidáme hrášek, smetanu, zamícháme a necháme hod...

Zobrazit všechny podobné recepty k Salát ze slanečků I. Link-arrow
Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Italský domácí chléb

Do vody rozdrobíme kvasnice a přidáme trochu mouky. Vytvoříme tak kvásek, který necháme vykynout. Ke zkynut...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
občas si tento šalat urobím, je celkom chutný

02. 12. 2016, 20:58

Přidat komentář

Facebook komentáře