Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sojová mouka

Sojová mouka

Přidat na Pinterest

Vyrábí se v procesu mletí pražených sójových bobů. Rozčleňujeme dva typy sójové mouky – přírodní, s obsahem sójového oleje a odtučněná, kde byl olej odstraněn při výrobě. V našich kuchyních se s tímto druhem mouky příliš nepracuje, ale je běžně využívána v potravinářském průmyslu. Neobsahuje lepek, pečivo vyrobené ze sójové mouky je hutné a vláčné.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Baranie-jahňacie Kung-pao

Baranie-jahňacie Kung-pao

Mäso nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm a každý plátok naklepeme rúčkou noža tak, aby bol čo najtenší. Poto...

Bezlepková štola s rozinkami a mandlemi

Bezlepková štola s rozinkami a mandlemi

Rozinky namočíme na 10 minut do rumu. Mezitím mandle vhodíme do vroucí vody, vaříme je tak dlouho, dokud se...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Sojová mouka Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře