Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Baranie-jahňacie Kung-pao

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1060 kalorií 0.0g cukrů 92.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Mäso nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm a každý plátok naklepeme rúčkou noža tak, aby bol čo najtenší. Potom ho ostrým nožom nakrojíme do tvaru mriežky. Plátky mäsa obalíme bielkom vyšľahaným so sójovou múčkou a v horúcom oleji vyprážame asi 2 minúty. Kúsky mäsa pri vyprážaní oddeľujeme od seba vidličkou a dávame pozor, aby sa nespojili. Do druhej panvice dáme 3 lyžice oleja, polovičky búrskych orieškov, cibuľu nakrájanú nadrobno, rozotretý cesnak, nakrájanú chilli papričku, ocot, sójovú omáčku, cukor a nakoniec všetko podľa chuti osolíme. Zmes pomaly zohrievame, až kým cukor nezačne hnednúť. Potom pridáme vypražné plátky mäsa, dobre premiešame a zohrejeme.


Přidat na Pinterest
invi312

06. 10. 2016, Recept navštíven: 1329x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

08. 10. 2016, 19:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kung pao vyzera lakavo

19. 10. 2016, 19:53

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
slušný recept

24. 10. 2016, 09:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na kung pao vyborný

24. 12. 2016, 20:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kung pao velmi zaujímave

13. 02. 2017, 12:02

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zajímavý recept, asi ho vyzkouším

24. 04. 2017, 16:17

Přidat komentář

Facebook komentáře