Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Střívko

Střívko

Přidat na Pinterest

Střívka jsou vyčištěné útroby jatečních zvířat, mohou být vepřová, hovězí, ovčí. Používají se na výrobu převážně domácích masných výrobků jako jsou klobásy, jitrnice či jelítka, kdy jsou střívka plněna masovou směsí a poté tepelně upravena. Můžete je zakoupit v každém řeznictví a prodávají se i střívka uměle vyrobené.

 

Zdroj obrázku:www.iatebrisbane.com, www.askthemeatman.com

 

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Bramborové droby z Liptova

Bramborové droby z Liptova

Bravčový bôčik pokrájame na kocky, upražíme, speníme v ňom pokrájanú cibuľu. Všetko rozmixujeme alebo pomel...

Domácí vepřové klobásy

Domácí vepřové klobásy

Maso omyjeme, osušíme a očistíme od hrubých nečistot. Sádlo necháme. Nakrájíme na kostky a okořeníme. Nechá...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Střívko Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře