Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Suchary

Suchary

Přidat na Pinterest
Jedná se o sušený výrobek. Většinou jsou to křehké plátky, které příjemně křupou, výborně chutnají ve spojení s pomazánkami, máslem. Prodávají se s různými příchutěmi jako je sýr, slanina, graham apod. Obsahují vlákninu, bílkoviny, cukry. Vyrábí se ze směsi pšeničné a žitné krupice, soli a koření. Po otevření je nutné uchovávat suchary v suchém prostředí, snadno navlhnou.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Nepečený čokoládový chlebíček ze sucharů

Nepečený čokoládový chlebíček ze sucharů

Smetanu svaříme s cukrem a kakaem. Odstavíme a nalámeme kvalitní čokoládu. Směs mícháme, dokud se čokoláda ...

Zdravá lehká svačinka

Zdravá lehká svačinka

Na suchar rozložíme plátky sýru, poklademe zeleninou a natrhaným polníčkem a dáme zapéct na 2 minuty do mik...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Suchary Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře