Nepečený čokoládový chlebíček ze sucharů
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Smetanu svaříme s cukrem a kakaem. Odstavíme a nalámeme kvalitní čokoládu. Směs mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí. Po vychladnutí dáme náplň do chladničky ztuhnout. Po té z ní vyšleháme hladký krém. Na pracovní plochu pokrytou alobalem položíme těsně vedle sebe 5 sucharů, potřeme je čtvrtinou krému. Na něj rozložíme dalších 5 sucharů a zakryjeme je druhou čtvrtinou krému. Tento postup ještě jednou zopakujeme. Zbylým krémem potřeme strany. Hotový moučník zabalíme do alobalu, uložíme do chladničky ztuhnou (nejlépe do druhého dne). Před podáváním chlebíček svrchu posypeme nasekanými pistáciemi a mandlovými plátky. Nakrájíme na plátky a podáváme.
Marsylie12. 07. 2013
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 06. 12. 2015, 14:00

palino 23. 12. 2015, 19:27

katka16031 01. 06. 2016, 12:33