Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Recepty obsahující ingredienci T-bone steak

Kuřecí steak grilovaný v mléce a čerstvé šalvěji s citrónovou rýží

Kuřecí steak grilovaný v mléce a čerstvé šalvěji s citrónovou rýží

Rating_small Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray

150 g grilovaného kuřecího steaku, sůl, pepř, 1/8 másla, olivový olej, kousíček skořice, lístky z půl hrsti čerstvé šalvěje, kůra ze dvou citrónů, 2 stroužky česneku, 130 ml mléka

Kuřecí očištěný steak vložíme na rozpálený gril (nejlépe pánvičku s mřížkovým vzorem), vymazaný hrudkou másla a olivového oleje. Zprudka ogrilujeme až do zlatavé barvy z obou stran a sundáme maso z grilu. Máslo s olejem slijeme z pánvičky pryč....

T-bone steak se selskými bramborami

T-bone steak se selskými bramborami

Rating_small Rating_small Rating_small_gray Rating_small_gray Rating_small_gray

3 brambory, 1 cibule, 100 g domácí uzené slaniny, 1 lžíce olivového oleje, 1 lžička soli , 1 lžička pepře, 700 g T-bone steak

Uvaříme brambory. Na pánvi osmahneme cibuli společně se slaninou a trochou olivového oleje. Přidáme uvařené brambory. Rozehřejeme troubu na 170°C. T-bone steak osušíme, osolíme a opepříme. Rozpálíme pánev, přidáme olivový olej. Osmahneme steak 3 ...