Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí steak grilovaný v mléce a čerstvé šalvěji s citrónovou rýží

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
33 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí očištěný steak vložíme na rozpálený gril (nejlépe pánvičku s mřížkovým vzorem),
vymazaný hrudkou másla a olivového oleje.
Zprudka ogrilujeme až do zlatavé barvy z obou stran a sundáme maso z grilu. Máslo s olejem
slijeme z pánvičky pryč. Na dně pánvičky zůstanou neskutečně dobré přípečky, které pak dají jídlu skvělou karamelovou chuť. Kuřecí steak vrátíme do pánvičky, přidáme ostatní ingredience a vložíme do vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme 15-20 min. S citrónovou kůrou se mléko trochu srazí a vznikne dokonalá omáčka.
Citrónová rýže: Rýži uvaříme dle návodu pro přípravu. Na pánvičce orestujeme proužky citrónové kůry, až začnou lehce zlátnout a poté přidáme scezenou, ještě horkou rýži. Promícháme a přidáme hrst nasekaného koriandru.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

22. 05. 2013, Recept navštíven: 1979x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept na kurací steak

17. 01. 2016, 14:02

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

17. 02. 2016, 14:32

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre skombinovane suroviny, vysledok vyborný chutný steak

20. 03. 2016, 22:14

Přidat komentář
katka16031
steak je vynikajuci

katka16031 10. 08. 2016, 19:57

Facebook komentáře