T-bone steak se selskými bramborami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
357
kalorií
0.0g
cukrů
32.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Uvaříme brambory. Na pánvi osmahneme cibuli společně se slaninou a trochou olivového oleje. Přidáme uvařené brambory. Rozehřejeme troubu na 170°C.
T-bone steak osušíme, osolíme a opepříme. Rozpálíme pánev, přidáme olivový olej. Osmahneme steak 3 minuty na každé straně.
Z bramborové směsi vytvarujeme kolečka a přidáme na pánev ke steaku. Přiklopíme pokličkou a dáme na chvíli do trouby.
Tip k receptu
Kvalitní víno např. z e-shopu www.sommelier-club.cz
Michal Drozdek25. 01. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.