Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

T-bone steak se selskými bramborami

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
357 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Uvaříme brambory. Na pánvi osmahneme cibuli společně se slaninou a trochou olivového oleje. Přidáme uvařené brambory. Rozehřejeme troubu na 170°C.
T-bone steak osušíme, osolíme a opepříme. Rozpálíme pánev, přidáme olivový olej. Osmahneme steak 3 minuty na každé straně.
Z bramborové směsi vytvarujeme kolečka a přidáme na pánev ke steaku. Přiklopíme pokličkou a dáme na chvíli do trouby.

Bulb Tip k receptu

Kvalitní víno např. z e-shopu www.sommelier-club.cz


Přidat na Pinterest
Michal Drozdek

25. 01. 2012, Recept navštíven: 2895x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre jedlo

14. 09. 2016, 19:06

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce jedlo, velmi chutne

03. 01. 2017, 20:23

Přidat komentář

Facebook komentáře