Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tolstolobik bílý

Tolstolobik bílý

Přidat na Pinterest

Sladkovodní ryba z čeledi kaprovitých. Původně se vyskytovala na území Číny, ale k nám se dostala přes bývalé SSSR, kdy byla vysazována do teplých vod poblíž elektráren, které byly vyhřívány jejich odpadním teplem. Maso tolstolobika je jemné, ale tučnější než maso kapra. Pro jeho přípravu je nutné je přesolit.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Tolstolobik na bylinkách

Tolstolobik na bylinkách

Tolstolobika omyjeme, osušíme a uložíme do krabičky s omytými bylinkami, olivovým olejem a šťávou z jednoho...

Jednoduchý tolstolobik

Jednoduchý tolstolobik

Naporcované kousky tolstolobika omyjeme a osušíme. Pokapeme je citrónkou nebo citrónovou šťávou z jednoho c...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Tolstolobik bílý Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře