Jednoduchý tolstolobik

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

2h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Naporcované kousky tolstolobika omyjeme a osušíme. Pokapeme je citrónkou nebo citrónovou šťávou z jednoho citrónu a hodně posolíme (více než jakékoli jiné maso), posypeme tymiánem a opepříme. Maso podlijeme olivovým olejem a necháme minimálně 2h odležet v lednici. Poté maso zprudka opečeme na pánvi nebo pečeme v předehřáté troubě při 180°C cca 30 minut. Maso minimálně jednou otočíme.

Tip k receptu

Jako kořenící směs můžeme rovněž použít zelenou kořenící směs na ryby.

přidejte na:
Šéfredaktor

02. 08. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobre
Svetlana 16. 09. 2016, 13:53
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborne pripravená ryba
dušanka 22. 01. 2019, 21:47
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravená dobrá ryba
hanka 07. 02. 2019, 20:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vynikajuci
majka 16. 02. 2019, 20:55