Jednoduchý tolstolobik
Obtížnost
Čas přípravy
2h 10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
2h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Naporcované kousky tolstolobika omyjeme a osušíme. Pokapeme je citrónkou nebo citrónovou šťávou z jednoho citrónu a hodně posolíme (více než jakékoli jiné maso), posypeme tymiánem a opepříme. Maso podlijeme olivovým olejem a necháme minimálně 2h odležet v lednici. Poté maso zprudka opečeme na pánvi nebo pečeme v předehřáté troubě při 180°C cca 30 minut. Maso minimálně jednou otočíme.
Tip k receptu
Jako kořenící směs můžeme rovněž použít zelenou kořenící směs na ryby.
Šéfredaktor02. 08. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.