Jednoduchý tolstolobik

Obtížnost

Čas přípravy

2h 10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

2h 40min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Naporcované kousky tolstolobika omyjeme a osušíme. Pokapeme je citrónkou nebo citrónovou šťávou z jednoho citrónu a hodně posolíme (více než jakékoli jiné maso), posypeme tymiánem a opepříme. Maso podlijeme olivovým olejem a necháme minimálně 2h odležet v lednici. Poté maso zprudka opečeme na pánvi nebo pečeme v předehřáté troubě při 180°C cca 30 minut. Maso minimálně jednou otočíme.

Tip k receptu

Jako kořenící směs můžeme rovněž použít zelenou kořenící směs na ryby.

přidejte na:
Chybí obrázek

02. 08. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi dobre

16. 09. 2016, 11:53

Chybí obrázek
vyborne pripravená ryba

22. 01. 2019, 20:47

Chybí obrázek
chutne pripravená dobrá ryba

07. 02. 2019, 19:55

Chybí obrázek
recept vynikajuci

16. 02. 2019, 19:55

Přidat komentář
Chybí obrázek
Výborná a lahodná ryba. Recept super, rybu jsem dělala v troubě a (jen jsem přidala kadeř.petřelku) povedla se ;) Chutnala i naší 3leté dceři.

luceta 13. 05. 2012, 13:13

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.