Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jednoduchý tolstolobik

Obtížnost Čas přípravy
2h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 2h 40min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Naporcované kousky tolstolobika omyjeme a osušíme. Pokapeme je citrónkou nebo citrónovou šťávou z jednoho citrónu a hodně posolíme (více než jakékoli jiné maso), posypeme tymiánem a opepříme. Maso podlijeme olivovým olejem a necháme minimálně 2h odležet v lednici. Poté maso zprudka opečeme na pánvi nebo pečeme v předehřáté troubě při 180°C cca 30 minut. Maso minimálně jednou otočíme.

Bulb Tip k receptu

Jako kořenící směs můžeme rovněž použít zelenou kořenící směs na ryby.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

02. 08. 2009, Recept navštíven: 23774x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

16. 09. 2016, 11:53

Přidat komentář
Thumb
Výborná a lahodná ryba. Recept super, rybu jsem dělala v troubě a (jen jsem přidala kadeř.petřelku) povedla se ;) Chutnala i naší 3leté dceři.

luceta 13. 05. 2012, 13:13

Facebook komentáře