Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zvěřinové koření

Zvěřinové koření

Použití v kuchyni

Intenzivně vonící koření, dodá srnčímu, jelenímu, zaječímu, kančímu masu lehce natrpklou chuť. Hodí se do zvěřinových omáček.

Rady

Doporučujeme rozmělnit v hmoždíři a maso do nej naložit.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Pikantní srnčí gulášek

Pikantní srnčí gulášek

Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme, odložíme z ohně, přimícháme mletou papriku, vrátíme na plo...

Kančí guláš speciál

Kančí guláš speciál

Najemno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálené sádlo, necháme zpěnit dozlatova, přidáme špek, zpěníme a při...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Zvěřinové koření Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře