Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní srnčí gulášek

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
5184 kalorií 40.0g cukrů 77.0g tuků 119.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme, odložíme z ohně, přimícháme mletou papriku, vrátíme na plotnu, přidáme maso, promícháme a opražíme. Přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného podlévání téměř doměkka. K masu přidáme všechny kořeniny kromě majoránu, brambory, prolisovaný česnek, vodu a lečo. Když je všechno uvařené doměkka, přidáme kečup a vybereme 10 brambor. Prolisujeme je a vrátíme do guláše. Krátce povaříme a odstavíme. Pak přidáme majoránku a dle potřeby dochutíme.

Bulb Tip k receptu

Guláš mužete udělat i nepikantní, místo pálivého kečupu dáte sladký a chilli vynecháte.


Přidat na Pinterest
uschi3

12. 03. 2011, Recept navštíven: 4387x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
tolik ingrediencí, super, ale masox bych vynechala

30. 01. 2014, 08:55

Přidat komentář
majka
bez masoxu super

majka 11. 08. 2016, 20:56

dušanka
gulas je perfektný

dušanka 18. 08. 2016, 20:44

Facebook komentáře