Pikantní srnčí gulášek

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

5184 kalorií
40.0g cukrů
77.0g tuků
119.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme, odložíme z ohně, přimícháme mletou papriku, vrátíme na plotnu, přidáme maso, promícháme a opražíme. Přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného podlévání téměř doměkka. K masu přidáme všechny kořeniny kromě majoránu, brambory, prolisovaný česnek, vodu a lečo. Když je všechno uvařené doměkka, přidáme kečup a vybereme 10 brambor. Prolisujeme je a vrátíme do guláše. Krátce povaříme a odstavíme. Pak přidáme majoránku a dle potřeby dochutíme.

Tip k receptu

Guláš mužete udělat i nepikantní, místo pálivého kečupu dáte sladký a chilli vynecháte.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 03. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
tolik ingrediencí, super, ale masox bych vynechala

30. 01. 2014, 08:55

Chybí obrázek
guľáš super bez masoxu

29. 09. 2017, 19:36

Chybí obrázek
chuťovo výborný guľáš

17. 05. 2019, 14:18

Přidat komentář
Chybí obrázek
bez masoxu super

majka 11. 08. 2016, 20:56

Chybí obrázek
gulas je perfektný

dušanka 18. 08. 2016, 20:44

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.