Pikantní srnčí gulášek

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 30min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

5184 kalorií
40.0g cukrů
77.0g tuků
119.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme, odložíme z ohně, přimícháme mletou papriku, vrátíme na plotnu, přidáme maso, promícháme a opražíme. Přikryjeme pokličkou a dusíme za občasného podlévání téměř doměkka. K masu přidáme všechny kořeniny kromě majoránu, brambory, prolisovaný česnek, vodu a lečo. Když je všechno uvařené doměkka, přidáme kečup a vybereme 10 brambor. Prolisujeme je a vrátíme do guláše. Krátce povaříme a odstavíme. Pak přidáme majoránku a dle potřeby dochutíme.

Tip k receptu

Guláš mužete udělat i nepikantní, místo pálivého kečupu dáte sladký a chilli vynecháte.

přidejte na:
uschi3

12. 03. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
tolik ingrediencí, super, ale masox bych vynechala
planeta 30. 01. 2014, 09:55
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
guľáš super bez masoxu
dušanka 29. 09. 2017, 21:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborný guľáš
majka 17. 05. 2019, 16:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vydarený guľáš
katka16031 20. 06. 2019, 14:22
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo vydarený guľáš
hanka 28. 10. 2019, 12:57