Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srnčí maso

Srnčí maso

Přidat na Pinterest
Předního maso se využívá pro přípravu ragú, srnčí kýta a hřbet se dusí nebo peče, je důležité z nich před tepelnou úpravou odstranit přebytečné blány. Srnčí maso bývá suché, abychom tomu při pečení nebo jiných úpravách předešli, je vhodné přidat slaninu. Maso je vynikající chuti, můžeme z něj připravit samozřejmě i výborný guláš. Skvěle chutná s knedlíkem nebo pečivem.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Srnčí po burgundsku

Srnčí po burgundsku

Jeden list pórku, bobkový list, dvě snítky tymiánu a dvě snítky petrželky svážeme nití - připravili jsem si...

Srnčí mleté bifteky

Srnčí mleté bifteky

Srnčí maso umeleme. Koření jako jalovec, nové koření, celý pepř a bobkový list, rozdrtíme v hmoždíři. Maso ...

Srnčí hřbet s šalotkami a vínem

Srnčí hřbet s šalotkami a vínem

Očištěný srnčí hřbet rozdělíme na porce, ochutíme pepřem, rozmarýnem, rozmačkaným jalovcem a marinujeme v o...

Srnčí plíce a srdce na smetaně

Srnčí plíce a srdce na smetaně

Srnčie pľúcka a srdce dôkladne opláchneme. Zo srdca stiahneme pevný blanitý obal, rozrežeme ho a dôkladne v...

Jemný srnčí hřbet se smetanou

Jemný srnčí hřbet se smetanou

Ze hřbetu vykrojíme maso, dáme je do pekáče i s vykrojeným hřbetem, očistíme kořenovou zeleninu, nakrájíme ...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Srnčí maso Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře