Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jemný srnčí hřbet se smetanou

Jemný srnčí hřbet se smetanou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1288 kalorií 0.0g cukrů 127.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Ze hřbetu vykrojíme maso, dáme je do pekáče i s vykrojeným hřbetem, očistíme kořenovou zeleninu, nakrájíme a maso v pekáči jí zasypeme, potom přidáme koření, zalijeme vše červeným vínem a dáme na 24 hodin do chladu odležet.
Maso vyjmeme a zprudka osmažíme ze všech stran., přendáme do pekáče, přidáme hřbet (také opečený) a dáme do předehřáté trouby asi na 15 minut zapéci(maso musí být měkké). Do výpeku po osmažení dáme máslo, přidáme slaninu, necháme zesklovatět a přisypeme žampióny, osmažíme, zalijeme sladkou smetanou a necháme zahoustnout. Tímto pak přeléváme maso při podávání.

Bulb Tip k receptu

Hřbet dávám přes maso, aby bylo jakoby zakryté hřbetem, zůstane nevysušené - šťavnaté.


04. 07. 2011, Recept navštíven: 2575x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jahnacina vyborne pripravená

11. 08. 2016, 21:25

Přidat komentář
hanka
vyborne masko

hanka 12. 08. 2016, 19:35

Facebook komentáře