Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bulvový celer

Bulvový celer

Přidat na Pinterest
Celer bulvový se pěstuje pro svůj kořen (bulvu), skládající se z hrubé slupky a bílé dužiny, a pro svou typickou celerovou chuť. U nás se nejčastěji přidává do polévek a dušených či gratiovaných pokrmů. Ve Francii se z něj dělá tzv. remoulade, což je nastrouhaná bulva s majonézou.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Vepřové srdce v paprikovo-smetanové omáčce

Vepřové srdce v paprikovo-smetanové omáčce

Vepřové srdce uvaříme spolu se zeleninou a kořením do měkka (nejlépe v papiňáku - zkrátíme tak dobu vaření)...

Králičí vývar s quinoou

Králičí vývar s quinoou

Skelet z králíka pečeme 10-15 minut na 200 °C. Jednu cibuli oloupeme – necháme ji ale vcelku a necháme na ...

Zelená polévka s brokolicí

Zelená polévka s brokolicí

Z másla a mouky připrávíme jíšku, kterou zalijeme vývarem. Zeleninu nakrájíme na kousky a přidáme ji do v...

Velikonoční vývar s noky

Velikonoční vývar s noky

Mrkev, petržel a celer oloupeme a nakrájíme na kousky. Orestujeme je na másle. Přidáme oloupané a nakráje...

Celerovo-česneková pomazánka s pestem z medvědího česneku

Celerovo-česneková pomazánka s pestem z medvědího česneku

Nejdříve si připravíme celer - očistíme jej a dáme vařit, dokud není měkký. Mezitím si nastrouháme sýr, p...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Bulvový celer Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře