Fazolová uzená polévka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
45min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
840
kalorií
0.0g
cukrů
5.0g
tuků
59.0g
bílkovin
Příprava
Červené a bílé fazole přes noc namočíme. Druhý den vodu slijeme, fazole dáme do hrnce, přidáme uzené žebro, kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl a vaříme do změknutí masa a fazolí. Pak maso a kořenovou zeleninu nakrájíme na kousky, vrátíme do polévky, zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě a dozdobíme jarní cibulkou.
Tip k receptu
Podáváme buď samostatně nebo s pečivem.
Jana Smidži12. 03. 2018
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 19. 12. 2018, 07:12
© 2024, Railsformers s.r.o.