Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazolová uzená polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
840 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 59.0g bílkovin

Příprava

Červené a bílé fazole přes noc namočíme. Druhý den vodu slijeme, fazole dáme do hrnce, přidáme uzené žebro, kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl a vaříme do změknutí masa a fazolí. Pak maso a kořenovou zeleninu nakrájíme na kousky, vrátíme do polévky, zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě a dozdobíme jarní cibulkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme buď samostatně nebo s pečivem.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

12. 03. 2018, Recept navštíven: 2366x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo skvelá polievka

17. 04. 2018, 10:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je chuťovo dobrá

08. 05. 2018, 20:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na fazuľovú polievku výborný

13. 05. 2018, 20:41

Přidat komentář

Facebook komentáře