Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazolová uzená polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
840 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 59.0g bílkovin

Příprava

Červené a bílé fazole přes noc namočíme. Druhý den vodu slijeme, fazole dáme do hrnce, přidáme uzené žebro, kořenovou zeleninu, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl a vaříme do změknutí masa a fazolí. Pak maso a kořenovou zeleninu nakrájíme na kousky, vrátíme do polévky, zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě a dozdobíme jarní cibulkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme buď samostatně nebo s pečivem.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

12. 03. 2018, Recept navštíven: 3045x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo skvelá polievka

17. 04. 2018, 10:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka je chuťovo dobrá

08. 05. 2018, 20:47

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na fazuľovú polievku výborný

13. 05. 2018, 20:41

Roman Klouda
Moc dobrá polévka chutná

11. 08. 2018, 10:36

Přidat komentář
Roman Klouda
Dneska jsem ji uvařil a velmi hutna polévka

Roman Klouda 11. 08. 2018, 10:35

Miroslav Kacele
Polévka je dobrá, jen pozor nikdy nedávejte mouku s vodou, tím pokazíte každé jídlo. Vždy do omáček polévek použijte jíšku.mouku s vodou, ameriku jak se tomu říká začali používat lidi v česku, aby si ulehčili práci a měli to rychle hotové. Jenže každé jídlo s moukou ve vodě se musí dlouho provařovat, jinak vám zkysne, ztratí barvu, a i na pohled i na chuti to poznáte. Takže každý recept kde je použito mouka s vodou nebrat, to je špatně. takhle se nevaří

Miroslav Kacele 12. 08. 2018, 19:48

Jana Smidži
Děkuji panu Kacele za poučení, beru si ho k srdci a příště jenom jíšku slibuji za každou radu jsem vděčná,nejsem žádný profesionální kuchař, jenom amatér

Jana Smidži 20. 08. 2018, 18:50

Facebook komentáře