Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Uzené kosti

Uzené kosti

Přidat na Pinterest
Tepelně opracovaný produkt. Výrobek se ponechá nějakou dobu v teplém kouři, který vzniká hořením dřeva. Před samotným uzením se kosti musí určitý čas nakládat do slaného nálevu, tím se konzervují. Kouř pak kosti vysušuje, ještě více konzervuje a dodává jim charakteristickou a nezměnitelnou chuť i vzhled. Uzené kosti mají delší dobu trvanlivosti, vydrží i pokud nemáme možnost chlazení. Připravujeme z nich jedinečné vývary.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Polévka z uzených kostí a zelí

Polévka z uzených kostí a zelí

Uzené kosti vaříme v tlakovém hrnci asi 1 hodinu - doměkka a vychladlé obereme. Oloupanou a nakrájenou cibu...

Fazolačka podle Tatiany

Fazolačka podle Tatiany

Uvaříme si uzené kosti (v tlakovém hrnci to trvá asi 30 minut). Scedíme, kosti obereme, maso nakrájíme a dá...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Uzené kosti Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře