Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Polévka z uzených kostí a zelí

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 1h 40min , porce

228 kalorií, 0.0g cukrů, 2.0g tuků, 5.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Uzené kosti vaříme v tlakovém hrnci asi 1 hodinu - doměkka a vychladlé obereme. Oloupanou a nakrájenou cibuli usmažíme do růžova na sádle, přidáme oškrábané a na kostičky nakrájené brambory. Krátce je opečeme a přidáme kmín, papriku, zamícháme a ihned zalijeme vývarem z uzených kostí. Zelí dáme vařit zvlášť a vaříme skoro do měkka. Když jsou brambory skoro měkké, tak polévku zahustíme jíškou ze sádla a hladké mouky. Polévku provaříme, přidáme obrané maso a uvařené zelí i s vodou, ve kterém se vařilo. Polévku dochutíme solí, bujónem, pepřem a podle chuti feferonkou nebo pálivou paprikou a majoránkou.
Polévku z uzených kostí a zelí podáváme s pečivem.

JanaB

27. 01. 2012, Recept navštíven: 2843x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Polévka z uzených kostí a zelí

Polévka z uzených kostí a zelí

Uzené kosti vaříme v tlakovém hrnci asi 1 hodinu - doměkka a vychladlé obereme. Oloupanou a nakrájenou cibu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Polévka z uzených kostí a zelí Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuť polievky je vyborná

27. 05. 2016, 18:46

Přidat komentář
Svetlana
chutná polievka a sýtna

Svetlana 18. 08. 2016, 19:56

Facebook komentáře