Fazolačka podle Tatiany

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
3h 0min

Celkový čas

3h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

0 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Uvaříme si uzené kosti (v tlakovém hrnci to trvá asi 30 minut). Scedíme, kosti obereme, maso nakrájíme a dáme stranou (nikdy nepoužívám všechno maso, protože ho miluji jen tak s křenem a hořčicí). Ve vývaru z kostí necháme cca 1h uležet předem propláchnuté fazole. Pak je dáme spolu s kořením vařit. V tlakovém hrnci to trvá asi jednu hodinu. Nakonec přidáme nakrájené maso a dochutíme. Podle uvážení můžeme zahustit jíškou.

Tip k receptu

Můžete polévku zahustit více a je z ní výborná fazolová kaše, která chutná s pivem a chlebem!

přidejte na:
Tatiana

03. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobre, tiež pridavam zemiaky
katka16031 13. 12. 2016, 12:08
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na fazuľačku je velmi chutný, s pikantnou klobaskou vynikajuce jedlo
palino 18. 04. 2017, 18:46
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá fazolačka, pridávam zemiaky
majka 25. 02. 2019, 22:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborná fazuľačka
Svetlana 24. 11. 2019, 21:17