Fazolačka podle Tatiany
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
3h 0min
Celkový čas
3h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Uvaříme si uzené kosti (v tlakovém hrnci to trvá asi 30 minut). Scedíme, kosti obereme, maso nakrájíme a dáme stranou (nikdy nepoužívám všechno maso, protože ho miluji jen tak s křenem a hořčicí). Ve vývaru z kostí necháme cca 1h uležet předem propláchnuté fazole. Pak je dáme spolu s kořením vařit. V tlakovém hrnci to trvá asi jednu hodinu. Nakonec přidáme nakrájené maso a dochutíme. Podle uvážení můžeme zahustit jíškou.
Tip k receptu
Můžete polévku zahustit více a je z ní výborná fazolová kaše, která chutná s pivem a chlebem!
Tatiana03. 01. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzipalino 18. 04. 2017, 18:46
© 2024, Railsformers s.r.o.