Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Fazolačka podle Tatiany

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 0min 3h 10min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Uvaříme si uzené kosti (v tlakovém hrnci to trvá asi 30 minut). Scedíme, kosti obereme, maso nakrájíme a dáme stranou (nikdy nepoužívám všechno maso, protože ho miluji jen tak s křenem a hořčicí). Ve vývaru z kostí necháme cca 1h uležet předem propláchnuté fazole. Pak je dáme spolu s kořením vařit. V tlakovém hrnci to trvá asi jednu hodinu. Nakonec přidáme nakrájené maso a dochutíme. Podle uvážení můžeme zahustit jíškou.

Bulb Tip k receptu

Můžete polévku zahustit více a je z ní výborná fazolová kaše, která chutná s pivem a chlebem!


Přidat na Pinterest
Tatiana

03. 01. 2010, Recept navštíven: 2749x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre, tiež pridavam zemiaky

13. 12. 2016, 11:08

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na fazuľačku je velmi chutný, s pikantnou klobaskou vynikajuce jedlo

18. 04. 2017, 16:46

Přidat komentář
Thumb
U nás se do ní přidávají ještě nadrobno pokrájené brambory.Jinak je fakt výborná.

05. 09. 2010, 19:47

Tatiana
Teď jsem měla jen vývar z kostí, ale přidala jsem i ty brambory a taky jednu velkou pikantní klobásu. Přidávám fotečky :-)

Tatiana 09. 07. 2011, 10:51

Facebook komentáře