Sýrová roláda s celerovou pomazánkou a olivami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
630
kalorií
2.0g
cukrů
47.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Nejdříve si připravíme pomazánku. Syrový celer nastrouháme na jemno, zakápneme citronovou šťávou a smícháme s uvařenými, nastrouhanými vejci. Osolíme, opepříme a vmícháme majonézu a bílý jogurt.
Plátky tvrdého sýra rozložíme na plech vyložený pečícím papírem tak, aby se okraje překrývaly. Necháme v troubě změknout (asi 5 minut při 150 stupních). Vytáhneme z trouby, přemístíme i s pečícím papírem na vál, poklademe plátky šunky (nejlépe schwarzwaldské), potřeme připravenou pomazánkou a na okraj položíme černé olivy. Zatočíme do rolády, zabalíme do alobalu a necháme do druhého dne vychladit.
Tip k receptu
Podáváme na plátcích rohlíků nebo bagety.
Jana Smidži03. 01. 2017
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: donacziova@seznam.cz
heladon 21. 04. 2017, 11:18
© 2024, Railsformers s.r.o.