Vepřové srdce v paprikovo-smetanové omáčce

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

148 kalorií
0.0g cukrů
15.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vepřové srdce uvaříme spolu se zeleninou a kořením do měkka (nejlépe v papiňáku - zkrátíme tak dobu vaření). Necháme vychladnout, očistíme od tučných částí a nakrájíme na kostky (asi 3x3 cm). Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přisypeme papriku, zamícháme a zalijeme procezeným vývarem z uvařeného srdce. Vložíme maso nakrájené na kostky a asi 15 minut provaříme. Nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku.

Tip k receptu

Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.

přidejte na:
Chybí obrázek

16. 05. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobrý recept

20. 05. 2016, 10:18

Chybí obrázek
velmi dobre pripravene jedlo

21. 05. 2016, 19:27

Chybí obrázek
chutný recept

03. 10. 2016, 14:26

Chybí obrázek
omáčka je velmi dobrá

13. 02. 2017, 12:03

Chybí obrázek
vyskúšané, chutné jedlo

13. 09. 2017, 11:39

Chybí obrázek
zajímavý recept

29. 01. 2019, 18:05

Přidat komentář
Chybí obrázek
omáčka je vyborná

katka16031 10. 08. 2016, 19:59

Chybí obrázek
celý recept vyborný

palino 12. 08. 2016, 19:13

Chybí obrázek
Srdíčko je výborné,dík za recept

Vladimír 50 31. 12. 2017, 10:24

Chybí obrázek
recept patrí medzi moje obľúbené

dušanka 05. 01. 2018, 18:59

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.