Vepřové srdce v paprikovo-smetanové omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
148
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové srdce uvaříme spolu se zeleninou a kořením do měkka (nejlépe v papiňáku - zkrátíme tak dobu vaření). Necháme vychladnout, očistíme od tučných částí a nakrájíme na kostky (asi 3x3 cm). Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přisypeme papriku, zamícháme a zalijeme procezeným vývarem z uvařeného srdce. Vložíme maso nakrájené na kostky a asi 15 minut provaříme. Nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku.
Tip k receptu
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Jana Smidži16. 05. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
dušanka 20. 05. 2016, 10:18

Svetlana 21. 05. 2016, 19:27

hanka 03. 10. 2016, 14:26

majka 13. 02. 2017, 12:03

katka16031 13. 09. 2017, 11:39

planeta 29. 01. 2019, 18:05

palino 03. 06. 2020, 00:20
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
katka16031 10. 08. 2016, 19:59
palino 12. 08. 2016, 19:13
Vladimír 50 31. 12. 2017, 10:24
dušanka 05. 01. 2018, 18:59
Veronika 30. 04. 2020, 16:52