Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové srdce v paprikovo-smetanové omáčce

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
148 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vepřové srdce uvaříme spolu se zeleninou a kořením do měkka (nejlépe v papiňáku - zkrátíme tak dobu vaření). Necháme vychladnout, očistíme od tučných částí a nakrájíme na kostky (asi 3x3 cm). Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přisypeme papriku, zamícháme a zalijeme procezeným vývarem z uvařeného srdce. Vložíme maso nakrájené na kostky a asi 15 minut provaříme. Nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku.

Bulb Tip k receptu

Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

16. 05. 2016, Recept navštíven: 3551x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

20. 05. 2016, 10:18

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre pripravene jedlo

21. 05. 2016, 19:27

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

03. 10. 2016, 14:26

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
omáčka je velmi dobrá

13. 02. 2017, 12:03

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšané, chutné jedlo

13. 09. 2017, 11:39

Přidat komentář
katka16031
omáčka je vyborná

katka16031 10. 08. 2016, 19:59

palino
celý recept vyborný

palino 12. 08. 2016, 19:13

Facebook komentáře