Vepřové srdce v paprikovo-smetanové omáčce
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
148
kalorií
0.0g
cukrů
15.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové srdce uvaříme spolu se zeleninou a kořením do měkka (nejlépe v papiňáku - zkrátíme tak dobu vaření). Necháme vychladnout, očistíme od tučných částí a nakrájíme na kostky (asi 3x3 cm). Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přisypeme papriku, zamícháme a zalijeme procezeným vývarem z uvařeného srdce. Vložíme maso nakrájené na kostky a asi 15 minut provaříme. Nakonec zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku.
Tip k receptu
Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.
Jana Smidži16. 05. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.