Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srdce

Srdce

Přidat na Pinterest
Nejčastěji upravované je vepřové, jehněčí nebo hovězí srdce. Posledně jmenované je největší, ale i tak dosahuje velikosti malé pěsti. Ihned po nákupu jej musíme tepelně upravit. Namáčí se několik hodin v octové vodě poté, co byly odstraněny blány a nečistoty. Celé srdce pečeme v troubě, je vhodné k nadívání, nakrájené kousky můžeme dusit. Pozor na délku tepelné úpravy – pokud jej ponecháme např. v troubě příliš dlouho, ztuhne.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Vepřové srdce v paprikovo-smetanové omáčce

Vepřové srdce v paprikovo-smetanové omáčce

Vepřové srdce uvaříme spolu se zeleninou a kořením do měkka (nejlépe v papiňáku - zkrátíme tak dobu vaření)...

Guláš z vepřového srdce

Guláš z vepřového srdce

Srdce dobře očistíme a omyjeme. Nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme vyškvařit. Cib...

Kuřecí srdíčka se sýrovou omáčkou

Kuřecí srdíčka se sýrovou omáčkou

Srdíčka dobře opláchneme ve studené vodě. Dáme je do tlakového hrnce, zalijeme 2 litry studené vody a přidá...

Telecí srdce na víně

Telecí srdce na víně

Na rozpalenom oleji popražíme očistenú a na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu. Pridáme cukor, k...

Krůtí srdce na špeku

Krůtí srdce na špeku

Na kostičky nakrájený uzený špek vyškvaříme v hrnci a přidáme najemno nakrájenou cibuli. Krůtí srdce zbavím...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Srdce Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře