Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Guláš z vepřového srdce

Guláš z vepřového srdce
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

572 kalorií, 9.0g cukrů, 27.0g tuků, 23.0g bílkovin

Příprava

Srdce dobře očistíme a omyjeme. Nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme vyškvařit. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Přidáme ke slanině a osmahneme do zlatova. Vložíme srdce, orestujeme, mírně osolíme a opepříme. Přidáme protlak a mletou papriku, promícháme a zalijeme asi 700 ml vody. Dusíme doměkka. Mouku důkladně promícháme v trošce vody a přilijeme. Necháme povařit za stálého míchání asi 5 minut. Dochutíme solí, pepřem, prolisovaným česnekem a petrželkou. Nakonec přidáme na proužky nakrájenou papriku a krátce prohřejeme. Hotový guláš ozdobíme jarní cibulkou a podáváme s čerstvým pečivem.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat s houskovým knedlíkem.

veerac

30. 07. 2012, Recept navštíven: 2183x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Guláš z vepřového srdce

Guláš z vepřového srdce

Srdce dobře očistíme a omyjeme. Nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme vyškvařit. Cib...

Zobrazit všechny podobné recepty k Guláš z vepřového srdce Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře