Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Guláš z vepřového srdce

Guláš z vepřového srdce

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
572 kalorií 9.0g cukrů 27.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

Srdce dobře očistíme a omyjeme. Nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme vyškvařit. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Přidáme ke slanině a osmahneme do zlatova. Vložíme srdce, orestujeme, mírně osolíme a opepříme. Přidáme protlak a mletou papriku, promícháme a zalijeme asi 700 ml vody. Dusíme doměkka. Mouku důkladně promícháme v trošce vody a přilijeme. Necháme povařit za stálého míchání asi 5 minut. Dochutíme solí, pepřem, prolisovaným česnekem a petrželkou. Nakonec přidáme na proužky nakrájenou papriku a krátce prohřejeme. Hotový guláš ozdobíme jarní cibulkou a podáváme s čerstvým pečivem.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat s houskovým knedlíkem.


veerac

30. 07. 2012, Recept navštíven: 2673x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře