Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Telecí srdce na víně

Telecí srdce na víně

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
132 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Na rozpalenom oleji popražíme očistenú a na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu. Pridáme cukor, ktorý necháme upražiť na karamel, zalejeme vodou, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a bobkovým listom. Na to položíme pokrájané srdce, ktoré za stáleho polievania dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou rozhabarkovanou v 200 ml vody a necháme dobre povariť. Pridáme víno, šťavu pretrieme cez sito a nalejeme na pokrájané srdce.

Bulb Tip k receptu

Podávame s ryžou alebo zemiakmi.


Jozef

06. 08. 2010, Recept navštíven: 2055x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře