Telecí srdce na víně
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
132
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Na rozpalenom oleji popražíme očistenú a na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu. Pridáme cukor, ktorý necháme upražiť na karamel, zalejeme vodou, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a bobkovým listom. Na to položíme pokrájané srdce, ktoré za stáleho polievania dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou rozhabarkovanou v 200 ml vody a necháme dobre povariť. Pridáme víno, šťavu pretrieme cez sito a nalejeme na pokrájané srdce.
Tip k receptu
Podávame s ryžou alebo zemiakmi.
Jozef06. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.