Chybí obrázek

Telecí srdce na víně

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

132 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Na rozpalenom oleji popražíme očistenú a na kolieska pokrájanú koreňovú zeleninu a cibuľu. Pridáme cukor, ktorý necháme upražiť na karamel, zalejeme vodou, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a bobkovým listom. Na to položíme pokrájané srdce, ktoré za stáleho polievania dusíme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou rozhabarkovanou v 200 ml vody a necháme dobre povariť. Pridáme víno, šťavu pretrieme cez sito a nalejeme na pokrájané srdce.

Tip k receptu

Podávame s ryžou alebo zemiakmi.

přidejte na:
Chybí obrázek

06. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutne pripravene telacie sdcia

09. 02. 2018, 21:27

Chybí obrázek
dobrý recept

19. 02. 2018, 19:44

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.