Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srnčí mleté bifteky

Srnčí mleté bifteky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
356 kalorií 0.0g cukrů 25.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Srnčí maso umeleme. Koření jako jalovec, nové koření, celý pepř a bobkový list, rozdrtíme v hmoždíři. Maso osolíme a okořeníme rozdrcenou směsí koření a přimícháme vejce. Utvoříme placičky a prudce je opečeme na oleji. Potom je vložíme do vymaštěného pekáče, zasypeme nakrájenou cibulí spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou a upečeme doměkka.

Bulb Tip k receptu

Brambůrky jsou nejlepší jako příloha.


Evík

03. 07. 2012, Recept navštíven: 2983x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedjo

23. 09. 2015, 20:23

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre jedenie

04. 05. 2016, 10:18

Přidat komentář

Facebook komentáře