Srnčí mleté bifteky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
356
kalorií
0.0g
cukrů
25.0g
tuků
27.0g
bílkovin
Příprava
Srnčí maso umeleme. Koření jako jalovec, nové koření, celý pepř a bobkový list, rozdrtíme v hmoždíři. Maso osolíme a okořeníme rozdrcenou směsí koření a přimícháme vejce. Utvoříme placičky a prudce je opečeme na oleji. Potom je vložíme do vymaštěného pekáče, zasypeme nakrájenou cibulí spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou a upečeme doměkka.
Tip k receptu
Brambůrky jsou nejlepší jako příloha.
Evík03. 07. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.