Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Srnčí mleté bifteky

Srnčí mleté bifteky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

356 kalorií, 0.0g cukrů, 25.0g tuků, 27.0g bílkovin

Příprava

Srnčí maso umeleme. Koření jako jalovec, nové koření, celý pepř a bobkový list, rozdrtíme v hmoždíři. Maso osolíme a okořeníme rozdrcenou směsí koření a přimícháme vejce. Utvoříme placičky a prudce je opečeme na oleji. Potom je vložíme do vymaštěného pekáče, zasypeme nakrájenou cibulí spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou a upečeme doměkka.

Bulb Tip k receptu

Brambůrky jsou nejlepší jako příloha.

Evík

03. 07. 2012, Recept navštíven: 2757x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Srnčí mleté bifteky

Srnčí mleté bifteky

Srnčí maso umeleme. Koření jako jalovec, nové koření, celý pepř a bobkový list, rozdrtíme v hmoždíři. Maso ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Srnčí mleté bifteky Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre jedjo

23. 09. 2015, 20:23

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobre jedenie

04. 05. 2016, 10:18

Přidat komentář

Facebook komentáře