Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Srnčí bifteky

Srnčí bifteky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 30min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 1dní 0h 45min , porce

1012 kalorií, 0.0g cukrů, 47.0g tuků, 84.0g bílkovin

Příprava

Srnčí kýtu odblaníme a nakrájíme na větší plátky. Pokapeme ji citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme přes noc marinovat v chladničce. Na pánvi druhý den rozehřejeme olej a opečeme z obou stran. Ve výpeku z pánve osmažíme na kolečka nakrájené banány spolu s měsíčky neloupaného pomeranče. Na talíři steak přelijeme ovocem a podáváme.

Evík

03. 07. 2012, Recept navštíven: 3159x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Srnčí bifteky

Srnčí bifteky

Srnčí kýtu odblaníme a nakrájíme na větší plátky. Pokapeme ji citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, potřeme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Srnčí bifteky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře