Srnčí bifteky

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 0h 30min
Čas vaření
15min

Celkový čas

1dní 0h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

1012 kalorií
0.0g cukrů
47.0g tuků
84.0g bílkovin


Příprava

Srnčí kýtu odblaníme a nakrájíme na větší plátky. Pokapeme ji citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme přes noc marinovat v chladničce. Na pánvi druhý den rozehřejeme olej a opečeme z obou stran. Ve výpeku z pánve osmažíme na kolečka nakrájené banány spolu s měsíčky neloupaného pomeranče. Na talíři steak přelijeme ovocem a podáváme.

přidejte na:
Evík

03. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.