Srnčí bifteky
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření
15min
Celkový čas
1dní 0h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
1012
kalorií
0.0g
cukrů
47.0g
tuků
84.0g
bílkovin
Příprava
Srnčí kýtu odblaníme a nakrájíme na větší plátky. Pokapeme ji citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme přes noc marinovat v chladničce. Na pánvi druhý den rozehřejeme olej a opečeme z obou stran. Ve výpeku z pánve osmažíme na kolečka nakrájené banány spolu s měsíčky neloupaného pomeranče. Na talíři steak přelijeme ovocem a podáváme.
Evík03. 07. 2012
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.