Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Srnčí plíce a srdce na smetaně

Srnčí plíce a srdce na smetaně
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1min
Celkový čas: 21min , porce

212 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Srnčie pľúcka a srdce dôkladne opláchneme. Zo srdca stiahneme pevný blanitý obal, rozrežeme ho a dôkladne vyumývame. Pľúcka aj srdce pokrájame na drobnejšie kúsky. Na tuku speníme cibuľu, pridáme pokrájané vnútornosti, posolíme, posypeme rascou a dusíme. Podlievame vývarom z korenín.
Keď je mäso mäkké, omáčku zahustíme smotanou, v ktorej sme rozšľahali múku, a necháme zovrieť. Nakoniec môžeme pridať niekoľko kvapiek octu.

Bulb Tip k receptu

Podávame s knedľami, zemiakmi, chlebom alebo pečivom. Rovnako môžeme pripraviť aj pľúcka a srdce z danielej zveri, mladého jeleňa alebo z čiernej zveri.

Jozef

29. 11. 2011, Recept navštíven: 4940x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Srnčí plíce a srdce na smetaně

Srnčí plíce a srdce na smetaně

Srnčie pľúcka a srdce dôkladne opláchneme. Zo srdca stiahneme pevný blanitý obal, rozrežeme ho a dôkladne v...

Zobrazit všechny podobné recepty k Srnčí plíce a srdce na smetaně Link-arrow
Thumb.1264002008-3753

Domácí housky

K trošce vlažného mléka přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme tak kvásek, který necháme vykynout. Poté ...

Thumb

Bramborové knedlíky ze syrových a vařených brambor

Syrové brambory oloupeme, omyjeme a nstrouháme na jemném struhadle. Vodu z brambor mírně slijeme. Vařené a ...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chcela by som to ochutnať

10. 11. 2015, 11:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný

18. 08. 2016, 20:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

18. 10. 2016, 19:20

Přidat komentář

Facebook komentáře