Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kančí guláš speciál

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
956 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 105.0g bílkovin

Příprava

Najemno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálené sádlo, necháme zpěnit dozlatova, přidáme špek, zpěníme a přidáme maso, na malé kousky krájené. Maso necháme zatáhnout, přidáme třetinu vína, česneku, papriky a zalijeme vlažnou vodou, dáme dusit do papiňáku na 30 minut. Nakonec přidáme ostatní ingredience, dochutíme dle vlastní libosti a necháme dalších 10 minut dojít na mírném plameni.


Přidat na Pinterest
Kaprák

25. 07. 2010, Recept navštíven: 22692x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Já tam dávám místo jíšky trochu ovesných vloček a než protlak raději dávám konzervovaná loupaná rajčata, která se mi osvědčila. Jinak to nemá chybu. Zvěřina patří k mým favoritům. Podávám s domácím knedlíkem.
Přidané ingredience: Konzervovaná loupaná rajčata, ovesné vločky

27. 02. 2013, 07:58

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný guláš

04. 05. 2016, 10:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný huláš

20. 09. 2016, 21:43

Přidat komentář
Kaprák
Lidi,místo té jíšky,tam dejte polohrubou mouku,je to o něčem jiném,dobrou chuť.

Kaprák 09. 09. 2010, 20:38

Facebook komentáře