Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kančí guláš speciál

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

956 kalorií, 0.0g cukrů, 20.0g tuků, 105.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Najemno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálené sádlo, necháme zpěnit dozlatova, přidáme špek, zpěníme a přidáme maso, na malé kousky krájené. Maso necháme zatáhnout, přidáme třetinu vína, česneku, papriky a zalijeme vlažnou vodou, dáme dusit do papiňáku na 30 minut. Nakonec přidáme ostatní ingredience, dochutíme dle vlastní libosti a necháme dalších 10 minut dojít na mírném plameni.

Kaprák

25. 07. 2010, Recept navštíven: 22057x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kančí guláš speciál

Kančí guláš speciál

Najemno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálené sádlo, necháme zpěnit dozlatova, přidáme špek, zpěníme a při...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kančí guláš speciál Link-arrow
Thumb

Houskové knedlíky s uzeným masem

Slaninu nakrájíme na kostky a osmažíme v rozpuštěném másle a necháme vychladnout. V mléce rozkvedláme žlout...

Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...

Thumb.21521

Těstoviny vařené

Do osolené vroucí vody nasypeme těstoviny. Ihned je zamícháme, aby se těstoviny nepřichytily na dno nádoby...


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Já tam dávám místo jíšky trochu ovesných vloček a než protlak raději dávám konzervovaná loupaná rajčata, která se mi osvědčila. Jinak to nemá chybu. Zvěřina patří k mým favoritům. Podávám s domácím knedlíkem.
Přidané ingredience: Konzervovaná loupaná rajčata, ovesné vločky

27. 02. 2013, 07:58

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný guláš

04. 05. 2016, 10:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný huláš

20. 09. 2016, 21:43

Přidat komentář
Kaprák
Lidi,místo té jíšky,tam dejte polohrubou mouku,je to o něčem jiném,dobrou chuť.

Kaprák 09. 09. 2010, 20:38

Facebook komentáře