Kančí guláš speciál
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
956
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
105.0g
bílkovin
Příprava
Najemno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálené sádlo, necháme zpěnit dozlatova, přidáme špek, zpěníme a přidáme maso, na malé kousky krájené. Maso necháme zatáhnout, přidáme třetinu vína, česneku, papriky a zalijeme vlažnou vodou, dáme dusit do papiňáku na 30 minut. Nakonec přidáme ostatní ingredience, dochutíme dle vlastní libosti a necháme dalších 10 minut dojít na mírném plameni.
Kaprák25. 07. 2010
Ingredience
- 3 cibule
- 500 g kančího masa na guláš
- 150 g rajčatového protlaku
- 100 g uzeného špeku
- 50 g mleté papriky sladké i pálivé
- 600 ml vody vlažné
- 250 ml červeného vína
- 3 lžíce sádla
- 5 lžic instantní tmavé jíšky
- 1 lžička muškátového květu
- 1 lžička majoránky
- 1 lžička kmínu
- 1 lžička Zvěřinového koření
- dle chuti pepř, sůl, chilli, polévkové koření
- 6 stroužků česneku
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Konzervovaná loupaná rajčata, ovesné vločky
maruskaji 27. 02. 2013, 08:58
© 2024, Railsformers s.r.o.