Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kančí maso na guláš

Kančí maso na guláš

Přidat na Pinterest
Zvěřina. Maso je tučné, podobá se vepřovému. Má specifické aroma, připravujeme z něj mnoho pokrmů. Díky většímu obsahu tuku se při přípravě nemusíme bát přílišného vysušení masa. Jediné nebezpečí, které při tepelné úpravě hrozí je, že maso začne být cítit močovinou. Tomu předejdeme pokapáním masa citrónovou šťávou a odležením. Na guláš se nejlépe hodí maso z plece. Hotový podáváme s knedlíkem, těstovinami nebo chlebem. Přidáním feferonek nebo pálivé papriky uděláme z guláše pikantní pokrm, který nadchne každého gurmána.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Šípková omáčka

Šípková omáčka

Anglickou slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky a společně je opékáme v hrnci. Přidáme maso a opečeme ho z...

Pečená zvěřinová paštika s marinovanou dýní v karamelu s hřebíčkem a skořicí s lehkým salátkem

Pečená zvěřinová paštika s marinovanou dýní v karamelu s hřebíčkem a skořicí s lehkým salátkem

Kančí plec nakrájíme na menší kostky a dáme ji pomalu upéct do trouby s překrájenou cibulí a vepřovým sádle...

Špikovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem

Špikovaná kančí kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem

Prošpikovanou kančí kýtu naložíme do zeleniny, divokého koření, červeného vína a trochy vody. Druhý den mas...

Pečená kančí kýta s hořčicí

Pečená kančí kýta s hořčicí

Diviačie stehno umyjeme a vložíme na 3 - 4 dni do predom uvareného a ochladeného pácu, ktorý pripravíme z v...

Kančí guláš speciál

Kančí guláš speciál

Najemno nakrájenou cibuli vložíme na rozpálené sádlo, necháme zpěnit dozlatova, přidáme špek, zpěníme a při...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Kančí maso na guláš Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře