Chybí obrázek

Pečená kančí kýta s hořčicí

Obtížnost

Čas přípravy

4dní 0h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

4dní 1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1030510 kalorií
0.0g cukrů
40040.0g tuků
200039.0g bílkovin


Příprava

Diviačie stehno umyjeme a vložíme na 3 - 4 dni do predom uvareného a ochladeného pácu, ktorý pripravíme z vody, octu, mrkvy, petržlenu, zeleru, soli a korenín, ktoré pokrájame a varíme asi 45 minút. Pred prípravou mäso osušíme a opražíme na na rozškvarenej slanine. Podlejeme červeným vínom a 10 minút podusíme. Potom pridáme zeleninu z marinády, podlejeme nálevom, prikryjeme a udusíme takmer do mäkka. Odkryjeme a dopečieme. Mäkké mäso potrieme horčicou a posýpeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Nakoniec mäso vyberieme, zeleninu môžeme prepasirovať. Mäso pokrájame na plátky a vložíme naspäť do omáčky.

Tip k receptu

K diviačiemu stehnu podávame žemľové knedle.

přidejte na:
Chybí obrázek

16. 08. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi chutne

18. 08. 2016, 20:42

Chybí obrázek
dobre

16. 10. 2016, 17:47

Chybí obrázek
recept vyborný, ako pre labužnikov

31. 10. 2016, 22:49

Přidat komentář
Chybí obrázek
rececpt je vyborný

Svetlana 11. 08. 2016, 21:35

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.