Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečená kančí kýta s hořčicí

Pečená kančí kýta s hořčicí

Obtížnost Čas přípravy
4dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 4dní 1h 0min
Nutriční hodnoty
1030510 kalorií 0.0g cukrů 40040.0g tuků 200039.0g bílkovin

Příprava

Diviačie stehno umyjeme a vložíme na 3 - 4 dni do predom uvareného a ochladeného pácu, ktorý pripravíme z vody, octu, mrkvy, petržlenu, zeleru, soli a korenín, ktoré pokrájame a varíme asi 45 minút. Pred prípravou mäso osušíme a opražíme na na rozškvarenej slanine. Podlejeme červeným vínom a 10 minút podusíme. Potom pridáme zeleninu z marinády, podlejeme nálevom, prikryjeme a udusíme takmer do mäkka. Odkryjeme a dopečieme. Mäkké mäso potrieme horčicou a posýpeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Nakoniec mäso vyberieme, zeleninu môžeme prepasirovať. Mäso pokrájame na plátky a vložíme naspäť do omáčky.

Bulb Tip k receptu

K diviačiemu stehnu podávame žemľové knedle.


Jozef

16. 08. 2011, Recept navštíven: 5270x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

18. 08. 2016, 20:42

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

16. 10. 2016, 17:47

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyborný, ako pre labužnikov

31. 10. 2016, 22:49

Přidat komentář
Svetlana
rececpt je vyborný

Svetlana 11. 08. 2016, 21:35

Facebook komentáře