Pečená kančí kýta s hořčicí
Obtížnost
Čas přípravy
4dní 0h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
4dní 1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1030510
kalorií
0.0g
cukrů
40040.0g
tuků
200039.0g
bílkovin
Příprava
Diviačie stehno umyjeme a vložíme na 3 - 4 dni do predom uvareného a ochladeného pácu, ktorý pripravíme z vody, octu, mrkvy, petržlenu, zeleru, soli a korenín, ktoré pokrájame a varíme asi 45 minút. Pred prípravou mäso osušíme a opražíme na na rozškvarenej slanine. Podlejeme červeným vínom a 10 minút podusíme. Potom pridáme zeleninu z marinády, podlejeme nálevom, prikryjeme a udusíme takmer do mäkka. Odkryjeme a dopečieme. Mäkké mäso potrieme horčicou a posýpeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Nakoniec mäso vyberieme, zeleninu môžeme prepasirovať. Mäso pokrájame na plátky a vložíme naspäť do omáčky.
Tip k receptu
K diviačiemu stehnu podávame žemľové knedle.
Jozef17. 08. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.