Chybějící obrázek

Pečená kančí kýta s hořčicí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

4dní 0h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

4dní 1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1030510 kalorií
0.0g cukrů
40040.0g tuků
200039.0g bílkovin


Příprava

Diviačie stehno umyjeme a vložíme na 3 - 4 dni do predom uvareného a ochladeného pácu, ktorý pripravíme z vody, octu, mrkvy, petržlenu, zeleru, soli a korenín, ktoré pokrájame a varíme asi 45 minút. Pred prípravou mäso osušíme a opražíme na na rozškvarenej slanine. Podlejeme červeným vínom a 10 minút podusíme. Potom pridáme zeleninu z marinády, podlejeme nálevom, prikryjeme a udusíme takmer do mäkka. Odkryjeme a dopečieme. Mäkké mäso potrieme horčicou a posýpeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Nakoniec mäso vyberieme, zeleninu môžeme prepasirovať. Mäso pokrájame na plátky a vložíme naspäť do omáčky.

Tip k receptu

K diviačiemu stehnu podávame žemľové knedle.

přidejte na:
Jozef

17. 08. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutne
dušanka 18. 08. 2016, 22:42
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre
majka 16. 10. 2016, 19:47
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyborný, ako pre labužnikov
hanka 31. 10. 2016, 23:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborný recept
palino 04. 11. 2019, 22:26